Αλκίνοος Ιωαννίδης

Μετά τη συγκλονιστική εμφάνιση στο Ανοιχτό Δημοτικό Θέατρο Βόλου ο Αλκίνοος Ιωαννίδης και η παρέα του επιστρέφουν στον Βόλο το Σάββατο 16 Απριλίου για πρώτη φορά στη σκηνή του Lab Art !

Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης και οι μουσικοί του συνοδοιπόροι ξεκίνησαν τον περασμένο Νοέμβριο ένα ταξίδι που συνεχίζεται μέχρι σήμερα. Με αποσκευή μια «Μικρή βαλίτσα», γεμάτη από παλιά και νέα τραγούδια, καθώς και διασκευές, ο Αλκίνοος και η παρέα του ταξίδεψαν στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, μεταφέροντας αισθήματα, γεγονότα, ήχους και λέξεις.

Το πρόγραμμα χαρακτηρίζουν η επικοινωνία μεταξύ μουσικών και ακροατών, τα ελεύθερα και τα ενορχηστρωμένα μέρη, οι εντάσεις και οι σιωπές, ο συγκερασμός διαφορετικών μουσικών ειδών και η δημιουργία κοινής αισθητικής από συντελεστές που προέρχονται από διαφορετικούς μουσικούς κόσμους.

Μέσα από την ιδιαιτερότητα ενός σχήματος αποτελούμενου αποκλειστικά από έγχορδα, αλλά και μέσα από την εφευρετικότητα της συγκεκριμένης ομάδας, τα τραγούδια αντιμετωπίζονται συνεχώς με νέους τρόπους, σαν πρόσωπα κοιταγμένα από διαφορετικές γωνίες. Η ζωντανή αυτή διαδικασία παρουσιάζεται στο σημερινό της στάδιο, μέσα από τις χειμερινές εμφανίσεις του σχήματος.

Γιώργος Καλούδης: τσέλο, λύρα
Μανόλης Πάππος: μπουζούκι, λαούτο
Φώτης Σιώτας: βιολί, βιόλα
Δημήτρης Τσεκούρας: κοντραμπάσο
Hχοληψία: Βασίλης Δρούγκας
Φώτα: Κωνσταντίνος Μαργκάς
Διοργάνωση: ΑΘΥΡ

Σάββατο 16 Απριλίου
Lab art – Βόλος
Ζάχου Βότση – Πολυχώρος Τσαλαπάτα

Oι πόρτες ανοίγουν – 21:00
Έναρξη – 22:30

11 ευρώ – Περιορισμένα early bird (50 εισιτήρια)
13 ευρώ – Προπώληση
15 ευρώ – Ταμείο

Πληροφορίες / Κρατήσεις 2421 40 3454
Ώρες 10:00-14:00 17:00-21:00

Σημεία προπώλησης:

– Παπασωτηρίου, Κουμουνδούρου με Δημητριάδος
– Public store, Ογλ με Κονταράτου
– Seven Spots
– Tender Bar, Όγλ 35
– Illusion store, Τ. Οικονομάκη 51Β
– Διαδικτυακά στο Viva.gr ή με τηλέφωνο στο 11876
– Καταστηματα Public | Seven σε όλη την Ελλάδα