Ελευθερία Αρβανιτάκη

Η Ελευθερία Αρβανιτάκη με τις μεγάλες της επιτυχίες και μια μπάντα εξαιρετικών μουσικών έρχεται για πρώτη φορά στο LabArt στο Βόλο το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου!

Η Ελευθερία Αρβανιτάκη είναι αδιαμφισβήτητα μία από τις σημαντικότερες Ελληνίδες ερμηνεύτριες, με μια καριέρα 30 και πλέον χρόνων που προσμετρά αμέτρητες συναυλίες εντός και εκτός των συνόρων, χρυσά και πλατινένια άλμπουμ που χαρίσανε δεκάδες επιτυχίες και τραγούδια που μας συντροφεύουν στις γιορτές αλλά και στις πιο προσωπικές μας στιγμές. Οι συνεργασίες της με σπουδαίους συνθέτες, ποιητές και στιχουργούς της χώρας μας είναι ιστορικές (Δ. Παπαδημητρίου, Ν. Ξυδάκης, Στ. Σπανουδάκης, Χ. Νικολόπουλος, Θ. Καραμουρατίδης, Λ. Νικολακοπούλου, Μιχ. Γκανάς, Ν. Μωραΐτης κ.α.), αλλά και οι συνεργασίες της με ξένους καλλιτέχνες όπως ο Φίλιπ Γκλας και η Cesaria Evora είναι ξεχωριστές και έχουν γράψει τη δική τους ιστορία.

Από το “Κόκκινο Φουστάνι”, το “Δυνατά”, το “Δε μιλώ για μια νύχτα εγώ”, μέχρι την τελευταία της επιτυχία “Μακριά απ΄την τρικυμία”, αλλά και την πιο πρόσφατη κυκλοφορία της σε συνεργασία με τους ΤΑΚΙΜ με τίτλο “Την ίδια στιγμή να ζούμε”, η Ελευθερία Αρβανιτάκη έρχεται στη Λάρισα και το Βόλο και υπόσχεται δύο αξέχαστες βραδιές γεμάτες με τραγούδια που γνωρίζουμε, αγαπάμε, τραγουδάμε, χορεύουμε και ταξιδεύουμε μαζί της αλλά και μαζί με την εξαιρετική της μπάντα: Γιώργος Γεωργιάδης (μπάσο), Γιάννης Κυριμκυρίδης (πλήκτρα), Δημήτρης Τσάκας (σαξόφωνο, κιθάρα), Νίκος Μέρμηγκας (λάφτα, λαούτο, μπουζούκι), Αλέξανδρος Δράκος Κτιστάκης (τύμπανα κι ενορχηστρώσεις).

Οι πόρτες ανοίγουν στις 21:00
Έναρξη 22:15

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:
13€ προπώληση
15€ στο ταμείο , το βράδυ της συναυλίας

ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ:
• Τηλεφωνικά στο 11876
• Seven Spots (σε Βόλο και όλη την Ελλάδα)
• Illusion RT (Τ.Οικονομάκη & Αγ. Νικολάου, Βόλος)
• Κεχαίδης (28ης Οκτωβρίου 118, Βόλος)
• My Market
• Ηλεκτρονική προπώληση μέσω viva.gr

Πληροφορίες / κρατήσεις : +30 242140 3454
Ώρες τηλ. κέντρου: 10:00-21:30