ΦΩΤΕΙΝΗ ΒΕΛΕΣΙΩΤΟΥ

ΦΩΤΕΙΝΗ ΒΕΛΕΣΙΩΤΟΥ
Μαζί της ο Σωτήρης Μπαλλάς
Σάββατο 28 Απριλίου 2018, Lab Art – Bόλος

Η Φωτεινή Βελεσιώτου επιστρέφει στο Βόλο και μοιράζεται τις μουσικές που αγαπάει παρέα με τους φίλους που τους νιώθει σαν οικογένειά της. Ταξιδεύει σε αγαπημένα της στέκια σε όλη την επικράτεια, με ανανεωμένο πρόγραμμα και νέες μουσικές αναζητήσεις.
Η από αναβολής εμφάνισης της αγαπημένης εληνικής φωνής, επιτέλους στο Βόλο το τελευταίο Σάββατο του Απρίλη. *Ισχύουν τα εισιτήρια της προπώλησης της προηγούμενης ημερομηνίας*

Εκτός απο τα αγαπημένα «Μέλισσες», «Διόδια», «Στάχτη», φέρνει στο προσκήνιο τραγούδια της προσωπικής της δισκογραφίας που εχουν αδικηθεί όπως το «Τι ξέρεις για τα όνειρα», οι «Φόνισσες» κ.α.
Στο δεύτερο μέρος της παράστασης έμφαση στο λαϊκό ρεπερτόριο με τραγούδια σπούδαιων συνθετών όπως ο Άκης Πάνου, ο Απόστολος Καλδάρας, ο Γιώργος Ζαμπέτας, κ.α.
Δίπλα της ο νέος ταλαντούχος τραγουδιστής Σωτήρης Μπαλλάς που ήδη προετοιμάζει την πρώτη του ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά και ο οποίος με τις ερμηνείες του εκφράζει ολοκληρωμένα τον επίκαιρο λόγο των ποιητών στην ελληνική μουσική.

Μαζί της σταθεροί συνταξιδιώτες τα τελευταία χρόνια ο Νίκος Παπαναστασίου στην ενορχήστρωση, πιάνο και ακορντεόν και ο Γιώργος Καραμφίλλης στο μπουζούκι, τζουρά και μπαγλαμά.

Σάββατο 28 Απριλίου 2018
Lab art – Βόλος, Ζάχου & Βότση – Πολυχώρος Τσαλαπάτα
Oι πόρτες ανοίγουν – 21:00
10,00€ προπώληση
12,00€ στην πόρτα

ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ:
• Τηλεφωνικά στο 11876
• Seven Spots (σε Βόλο και όλη την Ελλάδα)
• Illusion RT (Τ.Οικονομάκη & Αγ. Νικολάου, Βόλος)
• Basilico street food (Ιάσονος 131, Βόλος)
• Κεχαίδης (28ης Οκτωβρίου 118, Βόλος)
• My Market
• Ηλεκτρονική προπώληση μέσω viva.gr

Πληροφορίες / κρατήσεις : +30 242140 3454
Ώρες τηλ. κέντρου: 10:00-21:30