Βέβηλος-Anser LIVE

ΒEΒΗΛΟΣ & AΝSER
On Decks DJ Magnum

Το “Βιβλίο των Τεσσάρων Στοιχειών” συναντά το “Άδυτο” σε μια σπάνια ζωντανή συνεργασία!

Προπώληση-Ταμείο: 10 ευρώ

Σημεία προπώλησης:
Viva.gr (seven spot, wind)
Σναφ Βολος
Palermo Dive Bar
Nuestra Barra
Illusion St.wear
ΚΕΧΑΪΔΗΣ μουσικος οικος

**Η προπώληση ξεκινάει Πέμπτη 3 Οκτωβρίου**

Για τον Βέβηλο και τον Anser δεν χρειάζονται πολλά λόγια. Δύο MC’s με δύο και πλέον δεκαετίες πορείας στον Ελληνικό hip hop χάρτη, με πορείες παράλληλες σε επίπεδο θεματολογίας και συνέπειας ακόμη και αν δεν είχε τύχει να συναντηθούν καλλιτεχνικά……. Μέχρι πρόσφατα!

Μία συνεργασία τους στον τελευταίο δίσκο του Βέβηλου, «Το βιβλίο των τεσσάρων στοιχειών», με το «Άμα ρωτήσουν που χάθηκα», ένα κομμάτι που αγαπήθηκε όσο λίγα από την hip hop κοινότητα την φετινή χρονιά, τους έφερε κοντά μέσα από περιορισμένες ζωντανές εμφανίσεις, σφραγίζοντας μία πανέμορφη συνεργασία, που έχει να προσφέρει πολλά καλλιτεχνικά, καθώς τόσο ο Βέβηλος όσο και ο Anser, με τον δίσκο του «Άδυτο», σφράγισαν τους τελευταίους μήνες του 2018 και το 2019, με δύο κυκλοφορίες που απέδειξαν περίτρανα, ότι το αυθεντικό hip hop, που ξυπνά συνειδήσεις βρίσκεται εδώ, μακριά από πρόζα και επιδείξεις πλούτου.

Το Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου στο Lab art, οι δύο σπουδαίοι MC’s μαζί επί σκηνής σε μαραθώνιο πρόγραμμα, παρουσιάζοντας κομμάτια από όλη τους τη δισκογραφία!

Σας περιμένουμε για να γιορτάσουμε αυτές τις όμορφες στιγμές παρέα!

Boeing AK47 Productions x Lab Art